Kilpailijoille informaatiota

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyi 26.6.2023 klo 23.59. Jälki-ilmoittautumiset sääntöjen mukaan.
Kilpailun säännöt sekä tiedot osallistumismaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta
KITI:stä .
Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja osallistumismaksu maksettu ajallaan. Ilmoittautumispäivän jälkeen maksaneilta peritään lisämaksu.


Huomioitavaa


Tulokset ajantasaisesti kisaviikonloppuna

HRF:llä on kilpailussa reaaliaikainen ajanoton seuranta. Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla Race-Monitor -sovelluksella, jonka voi ladata (Android, iOS ja Windows Phone -laitteille) ja web-selaimella (selaimessa on oltava Flash-tuki).Tulokset kilpailujen jälkeen

Kilpailun tulokset ovat nähtävissä internetissä MYLAPS Speedhive -sivustolla.KITIssä luettavaa

KITI:ssä on ohjaajakokous- ja lisämääräysdokumentit julkaistu ilmoittautumisen jälkeen. Muistakaa tutustua niihin.


Kuulutukset kilpailuissa

Kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan kuuluttajalomake, joka toivotaan palautettavan lauantaina klo 11 mennessä pressitoimistoon.


Harjoittelumahdollisuus perjantaina

Perjantaina on mahdollista harjoitella ajoneuvotyypittäin klo 09.00–18.00 välisenä aikana tapahtuvissa vapaissa harjoituksissa (100 euroa, maksupaikka kahvila). Melun mittaus (max. 110 dB) on suoritettava ennen kuin auto voi osallistua harjoituksiin ja kilpailuihin. Aikataulu löytyy ko. päivän kohdalta nettiosoitteesta http://ahvenistoracecircuit.com/varauskalenteri/.
Ahveniston radalla on lisäksi kisaa edeltävänä keskiviikkona ja torstaina klo 9.00–18.00 harjoituspäivät, mutta melutaso on 95 dB:tä.